Vaniljepannacotta med limemarinerede bær

Mums den var altså ikke helt tosset og det bedste af alt, så er den super nem at lave :)
I år måtte jeg holde min fødselsdag af to omgange. Da svigerfamilien kom til fødselsdag, lavede jeg denne lækre vaniljepannacotta med limemarinerede bær og på toppen har jeg pyntet den med et æble mynte blad, plukket fra vores have.
Ingridenser til 8 personer
8 dl piskefløde
4 tsk vaniljesukker
6 stk. husblas
4 dl. bær efter eget valg
Skal og saft fra 1 usprøjtet lime
4 spsk. rørsukker
2 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde:
1) Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 min.
2) Bland fløde og vaniljesukker i en kasserolle, lad det koge i et halvt minut.
3) Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding.
4) Hæld massen i 8 glas og stil den i køleskabet for at stivne i et par timer.
5) Skyl og rens bærrene, bland dem med limeskallen, saften fra lime, rørsukkert og de 2 tsk. vaniljesukker. Sæt skålen på tøl, til de skal lægges på pannacottaen.