Svampet chokoladekage med vanilje frosting og bær

2020-06-06
Foto: Christina Bang Olsen
Foto: Christina Bang Olsen

En lækker nem dessert som mine gæster er vilde med.

Opskrift 1: Chokoladekage

Ingridenser:

600 g Mel
600 g Sukker
1 L Kærnemælk
3 tsk. Natron
6 spsk. Kakao

1 1/2 dl Olie

Fremgangsmåde:

1) Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål, rør det hele sammen. Tag en rund bageform, fyld den med bagepapir og hæld nu den færdige dej i.

2) Tænd ovnen på 200 grader, kagen bages i 35 min (afhængig af hvilken form man bruger).

Tips: Man kan godt tilsætte chokoladestykker og nødder, men det behøves ikke.

Opskrift 2: Vanilje frosting

250 g flormelis
1 tsk. Vaniljearoma
75 g blødt smør
2 spsk. mælk 

Fremgangsmåde:

1) Bland flormelis, aroma og smør i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed og tilsæt mælk. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis frostingen er for tynd, kan mere flormelis tilsættes.

Til sidst pyntes kagen med bær og chokolade efter eget valg.

Christina Bang Olsen - Madblog, oplevelser & haveliv
All rights reserved | You may not take any content from this site without permission 2020
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang