Svampet chokoladekage med vanilje frosting og bær

En lækker nem dessert som mine gæster er vilde med.
Opskrift 1: Chokoladekage
Ingridenser:
600 g Mel
600 g Sukker
1 L Kærnemælk
3 tsk. Natron
6 spsk. Kakao
1 1/2 dl Olie
Fremgangsmåde:
1) Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål, rør det hele sammen. Tag en rund bageform, fyld den med bagepapir og hæld nu den færdige dej i.
2) Tænd ovnen på 200 grader, kagen bages i 35 min (afhængig af hvilken form man bruger).
Tips: Man kan godt tilsætte chokoladestykker og nødder, men det behøves ikke.
Opskrift 2: Vanilje frosting
250 g flormelis
1 tsk. Vaniljearoma
75 g blødt smør
2 spsk. mælk
Fremgangsmåde:
1) Bland flormelis, aroma og smør i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed og tilsæt mælk. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis frostingen er for tynd, kan mere flormelis tilsættes.
Til sidst pyntes kagen med bær og chokolade efter eget valg.
