Spidskålssalat

Hovedretten til nytårsmenuen bestod bl.a. af denne lækre spidskålssalat.
Nytårsaften lavede min mand en culottesteg i sous vide, sammen den den serverede vi flødekartofler, asparges med bacon, hjemmebagt hvidløgsbrød og denne lækre spidskålssalat.
Opskrift:
Ingridenser:
1/2 spidskål
2 gulerødder
1-2 æbler afhængig af størrelsen
50 g mandler
1/2 dl. sesamfrø
Rosiner
2 tsk. citronsaft
Fremgangsmåde:
1) Snit spidskålen fint
2) Skræl gulerødderne og riv dem groft.
3) Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern
4) Hak mandlerne groft
5) Rist mandler og sesamfrø på en tør pande
6) Bland det hele sammen, tilsæt rosiner og citronsaft og server salaten i en fin skål eller fad.