Spidskålssalat

2020-01-01

Hovedretten til nytårsmenuen bestod bl.a. af denne lækre spidskålssalat. 

Nytårsaften lavede min mand en culottesteg i sous vide, sammen den den serverede vi flødekartofler, asparges med bacon, hjemmebagt hvidløgsbrød og denne lækre spidskålssalat.

Opskrift:

Ingridenser:

1/2 spidskål
2 gulerødder
1-2 æbler afhængig af størrelsen
50 g mandler
1/2 dl. sesamfrø
Rosiner
2 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde:

1) Snit spidskålen fint

2) Skræl gulerødderne og riv dem groft.

3) Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern

4) Hak mandlerne groft

5) Rist mandler og sesamfrø på en tør pande 

6) Bland det hele sammen, tilsæt rosiner og citronsaft og server salaten i en fin skål eller fad.

Christina Bang Olsen - Madblog, oplevelser & haveliv
All rights reserved | You may not take any content from this site without permission 2020
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang