Sommersalat med jordbær, asparges og fetaost

En jordbærsalat kan i den grad gøre et helt måltid endnu bedre. Især når det er sommer, solen skinner og jordbærerne er dejligt søde og danske, endnu bedre er når de er plukket fra egen have.
Opskrift:
Ingridenser:
- 150 g spinatsalat
- 1 dl ærter
- 150 g jordbær
- 1 avocado
- 1/2 blomkål
- 150 g asparges
- 10 blade mynte
- 30 g pinjekerner
- 50 g fetaost
Fremgangsmåde:
1) Skær den spinat salat i små stykker og placer det på en stor tallerken eller fad
2) Kog ærterne i et par minutter
3) Skær toppen af jordbærerne og halver dem
4) Skær asparges, blomkål og avocado i små stykker og drys både jordbær, asparges, blomkål, avocado og mynte på salaten
5) Rist pinjekerner på en tør og meget varm pande til de er let gyldne
6) Drys pinjekerner, og fetaost på salaten og pynt til sidst med et par jordbær på toppen.