Halve æbler med gele

2019-11-10
Foto: Christina Bang Olsen
Foto: Christina Bang Olsen

Halve æbler med Ribsgelé er et lækkert lille tilbehør til anden eller flæskestegen. 

Ingridenser:

4 æbler, syrlige
3 dl. Vand
3 spsk. Sukker
Citronsaft, friskpresset

Ribsgelé

Fremgangsmåde:

1) Kog vand, sukker og lidt citronsaft sammen. 

2) Skræl æblerne, halver dem, og fjern kærnehuset. 

3) Læg æblerne i et dørslag over vandet i gryden i ca. 3 min, til de er dampet møre. 

4) Lad dem blive kolde og arranger dem på et fad med lidt ribsgele i hver. 

Christina Bang Olsen - Madblog, oplevelser & haveliv
All rights reserved | You may not take any content from this site without permission 2020
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang