Forårssuppe

2019-03-12

Er der noget bedre end varm suppe, på en regnfyldt forårsdag? For nyligt lavede jeg denne cremede, fyldige og simple forårssuppe. 

Ingredienser: 

1 løg - finthakket
2 store porre - skåret i tynde skiver
5 gulerødder - groft revet
Olie
2 tsk. karry

1 liter grøntsagsboullion (2 terninger+vand)
1 tsk sukker
1/2 tsk. citronsaft
Salt+peber
Bacon i tern

Purløg

Fremgangsmåde:

1) Kom de klargjorte grøntsager i en gryde og svits dem i to minutter på middelvarme.

2) Kom karry i og svits det med i ca. 1 minut. Tilsæt bouillionen og bring suppen i kog i 5-7 minutter. 

3) Stavblend suppen lidt, men der skal stadig være grøntsagsstykker i. 

4) Kom gryden tilbage på varmen, tilsæt flødeosten og varm suppen igennem. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.

Tips: Servers med ristet bacon og purløg. 

Christina Bang Olsen - Madblog, oplevelser & haveliv
All rights reserved | You may not take any content from this site without permission 2020
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang