Kylling i karry ala Ristaffel

Kylling i Karry ala ristaffel med alverdens lækkerier. Den er både farvestrålende og noget så lækker i smagen. Det er blevet en af vores ynglings hverdagsretter herhjemme. Det ser så appetitligt og indbydende ud, med et væld af farver og jeg vælger frit ud fra hvad vi lige har i køkkenet. Blandt favoritterne er ærter, ananas, peberfrugt, champignon, agurk, rosiner, nødder og avocado.
Opskrift:
Ingridenser:
400 g Kyllingfilet
1 løg
2 tsk. paprika
1/2 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. salt
sort peber, friskkværnet
Tilbehør:
1 peberfrugt i tern
1 dl ærter
1 dl rosiner
1 pk champignon (ristes på panden)
1 dl. kokosmel
en halv agurk
1 ds. ananas
1-2 avocado
1 dl. peanuts / nødder
Ris:
2 1/2 dl. basmati ris
1 knivspids stødt kardemomme
5 dl. vand
1 tsk. salt
Fremgangsmåde:
Kyllingekødet: Skær løg og kyllingfileter i mindre stykker, kom det i en gryde, steges til kødet er gennemstegt. Tilsæt nu paprika, salt og peber, vend det rundt i gryden - sæt gryden på svag varme imens karrysaucen laves (vi laver for det meste en opbagt karrysauce). Hæld nu kyllingekødet og væden fra gryden og over i karrysaucen.
Ris: Skyl risene grundigt, kom dem i en gryde sammen med kardemomme (kardemomme giver en virkelig god smag til risene) og lidt salt. Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Tilbehør: Gør alt tilbehøret klar.
Server gerne det hele i små skåle, så man kan forsyne sig og selv anrette på tallerkenen.