Kyllingenuggets

Møre og saftige kyllingestykker med en sprød panering på ydersiden.
Hjemmelavet kyllingenuggets er da noget af det lækreste. Kyllingenuggets er faktisk utrolig nemme at lave og derfor er de perfekte som hverdagsmad. Jeg laver altid mine nuggets med kyllingefilet.
Opskrift:
Ingridenser:
500 g Kyllingfilet
2 tsk. salt
2 tsk. Sukker
2 tsk. Paprika
1 tsk. Hvidløgspulver
4 spsk. Olie
2 dl. Knust tortillachips
Fremgangsmåde:
1) Skær kyllingfileterne i mindre stykker, så de bliver på størrelse med nuggets.
2) Bland salt, sukker, paprika, hvidløg og olie. Vend kyllingestykkerne i blandingen.
3) Vend nu kyllingestykkerne i de knuste tortillachips. Hvis tortillachipsene ikke vil hænge ved, vend kyllingestykkerne i lidt mælk.
4) Kom olie på en pande ( man kan også bruge en gryde), steg kyllingestykkerne i 2-3 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Steg ikke for mange af gangen, da temperaturen på olien kan falde for meget.
5) Lad kyllingen afdryppe på lidt køkkenrulle og server de lune kyllingenuggets med en god dip.